Zařiďte interiér kvalitně, ale výhodně: Kde se vyplatí nakupovat?

kampan-zaridte-si-dum-po-svem

Rozhodli jste se inovovat vaše bydlení? Teď je pro to nejlepší čas. Poradíme vám, kde od 17. 10. do 31. 10. nakoupíte všechno pro váš interiér za top ceny.

Přemýšlíte nad výměnou starého nábytku za nový? Už to více neodkládejte. Probíhající podzim je ideální pro nahrazení starého novým.

Nábytek, elektrospotřebiče, doplňky pro dom a bydlení. Tento sortiment je teď výhodnější.

Chcete nový nábytek nebo dekorace do vašeho domu? Prohlédněte si ty nejvýhodnější nabídky v kategorii Bytové trendy.

Přineste do bydlení celistvost a harmonii

 

Jestli už se to týká výběru barev nebo materiálů, každý z nás má jiný vkus. Stejné je to i v interiérovém designu. Oblíbený styl majitelů si obvykle všimneme hned při vstupu do domova. Čím se řídit př zařizování interiéru? Toto jsou naše 3 základné rady na co se zaměřit.

 

interiet-v-bezovych-tonech

__check

Vnímejte dům jako celek

Kuchyň ve farmářském stylu bydlení, obývací pokoj v koženém provedení či ložnice s výraznými barvami? Sami vidíte, že to není úplně šťastné spojení. Mezi různými interiérovými styly nevzniká souhra do jednoho barevného ani materiálového tónu.

 

Nemusíte mít všechny místnosti zařízené úplně stejně. Měli by ovšem ladit jako celek.

__check

Zohledněte prostorové možnosti

Vidíte místnost a představujete si, jak byste ji nanovo zařídili? Co byste chtěli vyměnit a co dokoupit? Vyhněte se chybě, kterou dělá většina samozvaných designérů. Nezaplňte prostor nepotřebnými věcmi, ale nechejte ho „dýchat“.

 

Nedokážete do vašeho prostoru vtěsnat všechno, co byste chtěli? Malý úložný prostor je charakteristický zejména pro byty. Tady je ideálním řešením nábytek na míru.

 

Odrazuje vás vyšší vstupní investice? Ta se vám ale vrátí v podobě dokonale uklizených místností.

__check

Vyjadřujte se barvami

Je známé, že barvy ovlivňují naši náladu, myšlení i pocity. Důležitost barev byste neměli podcenit ani v interiéru.

 

Pokud se vám přestávají líbil jednobarevné zdi, zkuste kombinaci 2 barev. Další možností jsou tapety. Současná paleta vzorů a jejich provedení je velice široká a tapety opětovně zažívají obrovský boom.

bila-kuchyn-s-barovym-sezenim

 

Oživte interiér novým nábytkem a bytovými doplňky

 

Starý nábytek vašemu bydlení rozhodně nepřistane. Samozřejmě, jenom pokud není záměrem.

Hlavní úlohou nábytku je jeho funkčnosti. Vrzající panty na skříních, vyležená matrace nebo zničená sedačka nejsou „in“. A navíc, nepůsobí reprezentativně ani pro návštěvu.

 

obyvak-kuchyn-presklena-zed

Hledáte kompletní nabídku na jednom místě? Právě jste ji našli. Vyberte vhodný nábytek a pusťte se do zařizování interiéru hned teď.

Proč nakupovat doplňky do interiéru?

Důvodů, proč během zařizování interiéru nevynechat doplňky, je několik. Jedním z nich je bezpochyby fakt, že vytváří nezaměnitelnou atmosféru. Možná ještě lepší, než si dokážete představit. Stačí jenom vybrat ty správné.

Jaké doplňky by vám neměly chybět?

__check

vázy

__check

obrazy

__check

květy

__check

polštáře

__check

deky

__check

koberce

jedalen-lahvove-zelene-doplnky

Bytové doplňky nemusíte mít v každé jedné místnosti. Rozmístěte je podle toho, jak se vám to líbí. Jestli ale máte v plánu jich kupovat více, jistě vás potěší výhodný nákup. Více za méně se přeci vždycky vyplatí.

Dalším z bytových doplňků jsou světla. Kromě hlavního osvětlení vám doporučujeme další 2 typy:

__check

Zrcadlové/doplňkové – poslouží vám jako detailní osvětlení například při úpravě vlasů.

__check

Dekorační – má čistě estetickou funkci.

S výběrem bytových doplňků opatrně. Jejich funkcí je dotvářet atmosféru místnosti. Nechcete přeci, aby vaše bydlení působilo kýčovitě.

Doplňky obvykle neslouží jako dominantní prvek. Výjimkou jsou prostory, kde je kombinace navenek různých prvků záměrná.

 

kuchyn-cerno-bile-doplnky

 

Pomozte si elektrospotřebiči

 

Každý elektrospotřebič nám určitým způsobem pomáhá při každodenních činnostech.

Chcete si práci ještě více usnadnit? Nahraďte své staré spotřebiče inteligentními. Smart spotřebiče jednoduše propojíte s telefonem. Na dálku tak ovládáte například spuštění vysávače nebo pračky. Dokonce, takovýmto způsobem můžete posekat i váš dvůr.

Elektrospotřebiče jako designové doplňky? Stylové retro lednice nebo dokonce čističky vzduchu dokáží dodat vaší domácnosti nový šmrnc. A navíc jsou funkční a praktické.

 

roboticky-vysavac-designovy-prvek

Chcete si koupit svůj první inteligentní domácí spotřebič? Využijte aktuálně snížené ceny a užívejte si domácí práce bez nejmenších starostí.

Nevdejte se terasy ani na podzim

 

I během končícího léta můžete trávit hodně času na terase či balkóně. Podzimní počasí je sice chladnější, ale přináší i příjemné dny babího léta. Využijte je. Krytá terasa je dvounásobní výhrou.

Jak si ji zútulnit? Sedněte si do houpacího křesla, vezměte do rukou vaši oblíbenou knihu, sbalte se do pohodlné deky a nechte se unášet touto představou dokonalého večera.


ratanove-kreslo-na-terase

Chcete si užívat nerušené chvíle na terase nebo balkóně? Nákup zahradního nábytku se teď vyplatí víc než jindy. Nabídky letního nábytku nebyly nikdy výhodnější.

Zařízení interiéru můžete vyřešit i z pohodlí domova. Jaké výhody přináší online nakupování nábytku?

__check

Neomezená nabídka

Během 10 minut můžete mít prohlédnutou nabídku více prodejen. A nejenom to. Zaujímají vás i ty kusy nábytku, které byste si v prodejně možná ani jen nevšimli. Nebo nenašli.

__check

Pohodlí

Nakupováním přes internet vás nečekají žádné dlouhé řady ani hodiny strávené chozením v prodejnách. A přeci koupíte vše, co potřebujete.

__check

Online slevy

E-shopy často nabízí různé slevy a akce mimo kamenných prodejen. Také se online můžete dostat k výhodnému doprodejovému zboží.

__check

Recenze

V procesu vašeho rozhodování mohou výrazně pomoci recenze od ostatních nakupujících. Ty byste v prodejně získali jenom těžce.

drevena-retro-jidelna

 

Proč neušetřit na nákupu nábytku a doplňků, když je to možné? Využijte bezkonkurenční nabídky na našem webu. Neváhejte a zařiďte si interiér podle vašich představ.

 

banner-kampan-podzim