Inspirace, jak se obléci do práce i na párty s kámoškami

Inspirace, jak se obléci do práce i na párty s kámoškami

Každé ráno stojíte před přeplněnou skříní a přesto si nemáte co obléci. Znáte to? Vybrat si oblečení, které je vhodné do práce i na večeři s přáteli, není někdy jednoduché. Existují však univerzální kousky, které budete moci nosit všude. Víte, které to jsou?

 

#1 Bílá košile
V pánském šatníku je bílá košile osvědčenou klasikou. Víte však, že by určitě neměla chybět ani v tom vašem? Bílá košile totiž se vším vypadá dobře a můžete si ji obléci kdykoliv. Bez problémů ji dokážete zkombinovat se sukní či kalhotami, a vytvořit tak elegantní, ale i sportovně laděný outfit vhodný pro každou příležitost.
 
Bílou košili seženete v každém dobrém obchodě s dámským oblečením již za několik eur. Ale službu vám udělá o to větší. Pokud se vám zdá její cena příliš vysoká, neváhejte si počkat na slevy a výprodeje. Nebo víte co? Na nic nečekejte, zobrazte náš kupónový web a využijte skvělé slevové kupóny nebo kódy, a nakupujte ve vašich oblíbených internetových obchodech jako Aboutyou, Zoot, Orsay a v mnoha dalších.

 
 
"Oblékejte se tak, jak kdyby to mělo být naposledy."

                                                                                      Coco Channel
 
 
#2 Přiléhavé šaty
Ty, které mají nějaké to kilo navíc, se asi nyní chytají za hlavu. Cože? Mám si na sebe navléknout přiléhavé šaty? Ano, přesně tak! Vysvětlíme vám, jak se stylově oblékat i přes pár kilům navíc. Takové šaty totiž sluší opravdu každé postavě. Rozdíl je pouze v materiálu, ze kterého by měly být šaty ušité. Zatímco štíhlé ženy by měly nosit přiléhavější látky, které dokonale zkopírují postavu, boubelky by měli sáhnout po pevnějších materiálech.
 
Vynikající volbou jsou zejména černé šaty. Jsou použitelné téměř při každé společenské příležitosti, opticky zeštíhlují a sluší i štíhlým, nízkým či vysokým dámám.
 
 

#3 Tužková sukňe
Podobně dobrou službu jako pouzdrové šaty vám udělá i tužková sukně. Zapomeňte na výmluvy typu, že máte velký zadek či křivé nohy. Sukně v délce nad kolena nebo po kolena sluší všem postavám.
 
Sukni zkombinujte s halenkou, košilí či topem a budete vypadat nádherně. Sluší opravdu každé ženě. Pokud máte nižší postavu, sukně by měla sahat těsně pod kolena. Úzká sukně z hrubšího materiálu zvýrazní vaše pozadí. Nedostatky zas zakryje rovný a volný střih. Pravidla, jak se oblékat podle typu postavy vůbec nejsou tak složité, že?
 
 

"Je nemožné, aby měla žena špatnou náladu, když
má na sobě skvělý outfit. "
                                                                                                                  
                                                                                                                                                  Coco Channel
 
 
#4 Kožená bunda
Máte po práci ještě program a nestihnete se jít mezitím domů převléknout? Pokud nevíte, co si obléci na oslavu narozenin či rande, kožená bunda po pás dokáže zlepšit každý outfit. S džínami či s dlouhými šaty - v motorkářské bundě budete vypadat přitažlivě a neodolatelně. Pokud ji ještě ve své skříni nemáte, určitě se po ní poohlédněte v některých z těchto obchodů jako například Answear, Orsay či Reserved.

kozena bunda vasekupony.cz

 
#5 Rovné sako
Lámete si hlavu nad tím jak se stylově obléci na pohovor? Tak pak vsaďte na rovné sako. To umožní postavě vyniknout, ale zároveň dokáže i zakrýt nějaké ty nedostatky. Můžete si ho obléci k šatům i ke kalhotám. V chladnějších jarních nebo podzimních dnech vám stejně dobře poslouží i rovný kabát nebo bunda.
 
 
#6 Pončo
Trojlístek svrchníků uzavřeme ještě jedním originálním kouskem. Právě pončo totiž v posledních letech zažívá velký comeback. Je to přímo geniálně jednoduchý kousek, který se hodí ke kalhotám, sukni i šatům. Dokonale dokáže nahradit nejen teplý svetr, ale i kabát, a navíc úžasně vypadá.

damske ponco vasekupony.cz

#7 Pánské kousky
Že se vám to zdá trochu ulítlé? Zapomeňte na předsudky! Každé ženě sluší některé kousky z mužského šatníku. I když se dámská a pánská móda mohou zdát na první pohled zcela odlišné, není to zcela tak. Styl oversize je přece momentálně trendem sezóny, proto nic nezkazíte, pokud si na sebe obléknete pánské sako, tričko, mikinu či košili. Stačí, když si k takovým oversize kouskům obujete lodičky a budete neodolatelná.
 
Pro získání takových originálních módních kousků se tedy bez problémů můžete hrabat například i v šatníku vašeho bratra či partnera. Tak co, poradili jsme vám?