Back to School – ale až po výhodných nákupech!

back-to-school-parta

Konec léta a začátek září znamená jenom jedno – o výhodné nákup nebude nouze. Díky našim kupónem Back to School nakoupíte od 15. 8. do 11. 9. vše o školních lavic i pro volný čas.

Připomínáme, že nový školní rok nezadržitelně klepe na dveře. Ovšem, možná vás potěší, že s příchodem září tu pro vás budou i mnohé neodolatelné nabídky. Je jedno, jestli patříte mezi středoškoláky nebo vysokoškoláky. Prostřednictvím skvělých nabídek tento mědí nakoupíte vše důležité i zábavné. A co více, za skvělé ceny.

Nábytek, elektrotechniku, počítače a laptopy, vše pro hobby a nezapomenutelné letní zážitky. A to se přeci vyplatí!

Viděli jste už naši speciální nabídku v kategorii Škola volá?

Kvalitní nábytek pro pohodové učení

 

Víte, že to, jak během studia sedíte, ovlivňuje vaše učení a výsledky? Stůl a židli byste si proto měli vybírat až po tom, co je reálně vyzkoušíte v obchodě. To ale neznamená, že byste si jin následně nemohli koupit mnohem levněji v e-shopu.

Židle by měla být pro vás jako pro studenta maximálně pohodlná. Při sezení byste se měli celými plochami nohou dotýkat podlahy. Stůl je adekvátní, jenom pokud na něm máte pohodlně položené ruce. Také pokud poskytuje dostatečný prostor pro uložení knih, psacích potřeb, notebooku, případně tiskárny.

kvalitni-nabytek-pro-uceni

Jak byste měli správně sedět u stolu?

 

- Narovnaná záda – v mírném předklonu směrem ke stolu.
- Lokty položené na stolu – pro správné psaní do sežito i na počítači.
- Kolena v pravém uhlu – předejdete tak bolesti kolen. Přidejte k židli i podložku pod nohy a přispějete k lepší cirkulaci krve.

Vyberte si kvalitní psací stůl, židli či různé doplňky. I sezení totiž může přispět k lepšímu soustředění a snadnějšímu učení.

Elektronika pro práci i volný čas

 

Jaké doplňky by neměly chybět ve vaší výbavě? Našim tipem jsou kvalitní sluchátka. Ty přeci využíváte neustále. Nejenom na poslech hudby, při cestování, sportu či relaxaci, ale i na poslech podcastů a, samozřejmě, vzdělávání.

bezdratova-sluchatka-doplnky

Potřebujete poradit s výběrem sluchátek? Obraťte se na odborníky a nakupujte za skvělé ceny.

Můžete si vybrat ze 2 typů sluchátek:

1

bezdrátová

2

drátová

V současnosti jsou sluchátka dostupná v různých barevných kombinacích a provedeních. Při jejich koupi byste si měli všímat několik parametrů:

__check

vzhled,

__check

kvalita reprodukce,

__check

konstrukci.

divka-posloucha-hudbu-pres-sluchatka

 

Kvalitní počítačová technika je základ

 

Jako student s námi určitě souhlasíte, že notebook je asi nejdůležitější položkou ve vaší školní výbavě. Jednoduše s ním vyhledáte informace, napíšete závěrečné práce, vytvoříte grafický výstup či uložíte poznámky z vyučování. Je to pomocník, bez kterého se jenom těžce obejdete.

Studentské notebooky, vysokovýkonné počítače, ale i notebooky pro náročnější uživatele a hráče. Ty jsou nejlepším způsobem na zvyšování efektivity a produktivity při práci i učení. Nakupte je ještě výhodněji.  

monitor-notebooku-pro-stredoskolaka

Notebook pro středoškoláka
 

Pokud jste středoškoláci, notebook používáte o něco méně než vysokoškoláci. Navzdory tomu, že jsou vaší sekundární výbavou, potřebujete výkonný počítač. Ten vám pomůže s rychlým vyhledáváním informací na učení či vypracování domácích úkolů.

V tom případě vám doporučujeme vybírat notebook s minimální uhlopříčkou 10-12 palců. Při menší obrazovce totiž riskujete poškození zraku během prohlížení webových stránek.

Náš tip: Každému studentovi, včetně vás, se může hodit designový a funkční tablet.  Je praktický z hlediska možností využití i díky své velikosti. Vyberte si z různých typů za skutečně fantastické ceny.

studentka-za-pocitacem

Notebook pro vysokoškoláka

 

Jste vysokoškolák? Určitě mimořádně oceníte notebook s dlouhou výdrží baterie. Během celodenního používání potřebujete kvalitní rozlišení a dostatek funkcí.

Ideální je sáhnout po jednom z těchto 2 typů:

- Běžný notebook (kancelářský, studentský) – je průměrný výkon je dostatečný a je univerzálním řešením.
- Pracovní notebook – potěší vás jeho vysoký výkon, kvalitní zpracování a výdrž baterie i během náročnější práce.

Na nákup počítačů a kancelářských potřeb můžete využít exkluzivní nabídku. Protože s využitím kupónů na notebooky či jeho příslušenství nakoupíte vždy levněji.

student-pracuje-na-notebooku

 

Vše pro vaše hobby

 

Volný čas je nenahraditelnou součástí vašich dní. Je mimořádně důležitý pro to, abyste se odreagovali od běžných povinností a načerpali novou energii.

Je vašim hobby sport? Pokud tento mentální oddech budete provozovat ráno, bude úspěšným startem vašeho dne. 

Kde najdete funkční oblečení, zdravé snacky a vše, co ke cvičení potřebujete? Využijte tento odkaz a nakupte, dokud není pozdě.

muz-bezi-po-silnici

Nezapomenutelné letní zážitky

 

Nestihli jste toho zažít v první polovině prázdnin moc? Je na čase to změnit. Během léta jsou přeci nejpodstatnější letní zážitky.

Můžete cestovat, stanovat s přáteli, vyzkoušet sportovní adrenalinové aktivity či zajít na koncert oblíbených hudebních skupin. Možností je skutečně hodně.

Jako student chcete určitě ušetřit co nejvíce. Jak to uděláte v případě ubytování? Postupujte podle návodu v našem článku.

S výhodnými nákupy nemusí být váš návrat do školy nudný a nezajímavý. Využijte jedinečné nabídky a ušetřete. Bude to příjemná tečka za vašim skvělým létem.

tinezderi-s-knihami-v-ruke